Si Nei Til Stress

Noen individer håndtere stress så ofte at bare å lese denne artikkelen kan føre dem til å bli litt stresset ut. Andre er heldige nok til å bare oppleve det sporadisk. Men om du har å gjøre med det vanlig eller bare nå og da, her er noen tips du kan bruke til å kvitte seg med stress når det dukker opp.

Bruk lister for å huske ting i stedet for bare avhengig av minnet ditt for å gi deg selv litt pause i løpet av dagen. Når vi er overveldet av stress er det vanskeligere å huske alt vi trenger å ta vare på, så gjør deg klar for alt dagen din har ved å lage en liste. Ikke bare vil mangelen på å måtte huske detaljer spare deg stress, men det vil spare deg tid også!

For å holde stressnivået under kontroll, prøv å skrive et ekstremt grafisk eller uanstendig brev på papir som frigjør all aggresjonen din verbalt. Mange føler seg bedre etter å ha gjort mening av det ved å skrive det ut. Skriv som om ingen noensinne vil lese den, og skriv så levende som mulig. Ødelegg det grundig etterpå.

Kjemp mot stresset. De fleste klager over ting eller ting som stresser dem, men alt dette gjør er å gjøre situasjonen mer stressende. Gjør fokuset ditt på å fikse situasjonen i stedet for å bo på den. Hvis du ikke er fornøyd, endre det, ikke la det forandre deg.

Før du gjør eller sier noe du kan angre på, stopp og telle til 10. Ta et øyeblikk fra ting eller person som forårsaker deg stress og komme deg sammen. Ta noen dype åndedrag, fremsi en bekreftelse eller strekk. Gjør hva som helst for å sentrere deg selv, og bli kvitt stresset.

Et flott tips som kan hjelpe deg med å bekjempe stress er å bare si «nei» til folk når du vet ikke kan sette mer på tallerkenen din. Hvis du har vanskelig for å si «nei» til folk, kan du finne deg selv i en vanskelig situasjon ved å måtte gjøre for mange ting på en gang.

Trening er fantastisk å lindre stress. Det får pulsen din til å pumpe og tar tankene dine bort fra de stressende hendelsene i livet ditt. Vurder aktiviteter som turgåing, tennis, løping, svømming eller sykling. Stressrelaterte kjemikalier brennes av under trening, og det er sunt for deg og ditt hjerte!

Å få et kjæledyr kan hjelpe deg med stresshåndtering. Det er forskning som indikerer at bare klapping et kjæledyr for et par minutter senker stressnivået.

Når det gjelder å håndtere stress, er en fin måte å administrere det på ved å lære et instrument. Dette er viktig fordi dette er en fantastisk kreativ måte å uttrykke dine følelser og fjerne kroppen din av stress. Ikke bare hjelper du til med å slappe av selv, men du kan også gi god musikk til andre mennesker.

Når stress bestemmer seg for å dukke opp, bare du kan bestemme når det til slutt forlater. Ved å bruke tipsene du har lært i denne artikkelen, kan du ikke bare bli kvitt stress som det ser ut, men du kan også jobbe for å holde det borte for alltid. Det kan ta litt innsats fra din side for å implementere disse taktikkene, men du kan miste stresset for alltid.